2012. február 29., szerda

Infók

Sziasztok!

Megmondom őszintén, nem is valami nagy kedvel, kissé elszomorított az utolsó fejezet, főleg ami a véleményeket illeti. Mindig annyian várjátok, de aztán semmi. Mindenesetre köszönöm annak a 6 embernek akik írtak. Hát ez van. Mindegy nem is ezért írok, mint a cím mutatja egy kis friss infó.

Úgy döntöttem, Lizzyéknél és a novellánál lesz egy pici szünet. Nem kell parálni nem sokáig, csak amíg ezt be nem fejezem. Mint látjátok már csak 6 fejezet van hátra, azokat szeretném megírni, szóval addig csak itt lesz friss. Utána ennek vége, akkor persze újra jönnek a frissek mindenhol, az új történet mellett persze.

Jövőhéten sajnos nem sok időm lesz, megint délutános leszek, ráadásul szombaton is menni kell :( de igyekszek, hogy az a 6 fejezet ne húzódjon olyan soká.

Nagyjából ennyi lenne, addig türelem ami a másik két sztorit illeti, utána azok is jönnek és az új amiről már többször írtam. Ide pedig reményeim szerint egy tuti, de remélem 2 fejli jön még a héten.

ennyit szerettem volna csak, pusszantás mindenkinek!

5 megjegyzés:

  1. HAHHH...Lizzy!! én már nem is tom néha mit kezdjek magamammal a Novella folytatása nélkül (na jó ez enyhe túlzás volt) mert én meg a suli padját nyomom folyamatosan...De azért igyekszek türelmes lenni :) ez lehet nem mindig fog összejönni :S azért előre is bocsi...
    Nagyon-nagyon várom már most!
    Puszi
    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. nah miylen szépen sikerült ezt leírnom :P bocsi, de sztem azért aránylag érthető :D
    Szilvi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az volt, és köszönöm :) <3
      Igyekszek majd hozni, de már megvan a fejemben ennek a vége csak egyszerre a másik kettővel elhúzódna, a néha kevés időm miatt, szóval most egyenlőre ez a 6 fejezet utána jön a többi :)

      Törlés
  3. Szia Liz!
    Bocs, hogy csak most írok, de egy könyvet olvastam és kicsit magával ragadott.
    Na szóval nem is ez a lényeg, hanem az egyik szemem sír a másik nevet. Egyszer örülök hogy itt folyamatosan lesz friss, de annak már kevésbé, hogy már csak 6 fejezet van.
    Jaj, és a novellát is nagyon hiányolom, de tudod én telhetetlen vagyok, ha az írásaidról van szó. és még délutános is leszel.:(
    Mondtam már, hogy nem szeretem a beosztásodat? Tudom, tudom egy önző telhetetlen dög vagyok, de hát mit tehetnék, ez is miattad van. Ha nem írnál ilyen jól, nem is hiányolnám.:)
    Vigyázz magadra.
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi!

      Köszi,de szerintem annyira nem jók, de köszönöm szépen. <3
      Ami a melót illeti, én is utálom. Főleg a délutánt. De sajna ez van ráadásul szombaton is menni kell majd, szóval nemtudom mennyi friss lesz, de igyekszek majd. 2 biztos. ami viszont jó hír, utána héten mikor délelőttös vagyok már szerda délután végzek szóval szerda délután, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap és hétfő délelőtt is szabad vagyok szóval akkor lesz időm behozni a dolgokat, és szerintem akkor meg is lesz a vége :)
      Remélem ez is tetszeni fog, és majd utána az új is!

      Pusszantlak, és köszönöm!

      Törlés