2011. február 7., hétfő

Team Aaron :DDDD

Oké, ez most nem ehhez a blogtémához tartozik, egy kis vélemény az egyik kedvenc blogommal kapcsolatban, és a csajok kíváncsiak voltak rá. Ők, Gabó, Andi, Alex, Szilem tudják mi a téma, hajrá. Ha van vélemény, ide nyugodtan :DDD



Nos hát ezen csodálkozok, hogy van akim kíváncsi egy lökött csaj véleményére, de igyekszek nagyjából nem egy fejli hosszúságban röviden leírni.

Szóóóóval téma: TEAM AARON :DDD

Ezért tuti meglincselnek páran.

A lényeg ugye a mi Szilünk OD-jéhez kötődik :) csajok tudjátok miről van szó :DDD

Szil Our Dreams című törijének egyik szereplőjéről van szó, aki a főszereplő Rob úgymond vetélytársa vagy olyasmi. Akit érdekel a töri a linket Szil blogjainál megtalálja.

ne értsétek félre imádom Robot, és ő a tökéletes Kristen mellé.
(L)Robsten(L)

de ittvan a kis cuki Aaron, akit megjegyzem eddig nagyon nem bírtam. Sőt. Néha ugye rámozdult Krisre, és nem igazán jött be, hiszen neki ugye Rob mellett a helye.

szóóval nem nagyon bírtam a pasit, és még mindig többnyire Rob párti vagyok, de a tegnapi fejlit olvasva végig egy gondolat cikázott a kis fejemben ennél a résznél:

Mikor Aaron megkérdezte Krist, hogy nem fél e hogy megcsókolja.

Na itt végig az járt a perverz gonosz agyamban, hogy bárcsak megtenné, hogy lenne egy kis HOT köztük.

Ez már beteges hiszen gyerekek Robstenről van szó, a mi Robcinkról, mégis nagyon bírnám ha lenne valami Aaronnal.

Igaz kép nincs róla a blogon, de ennek örülök is, nekem maradjon meg így a fejemben ahogy én elképzeltem milyen lehet(egy rohadt jó pasinak:DDD).

Eddig nem bírtam, mert ugye szereti Krist, és ő Robé, de egyre jobban bírom a pasit. Maga a karaktere is ahogy Szil megalkotta. Imádja, szereti Krist, de mégsem áll a házasságuk útjába, és ott segít nekik ahol tud, még ha fáj is neki más feleségeként látni a nőt akit szeret.

És ahogy ő mondta már gyilkolt is érte, börtönben is volt érte, csak hogy Rob kijöhessek hiszen nem ő nyírta ki Dylant, szóval le a kalappal a pasi előtt.

Azt hiszem Rob mellett minden nő egy ilyen pasira vágyik. Szóval ő és Rob az álompasik (L)

Nem azt mondom, hogy Kris csalja meg Robot, mert ne, Imádjuk Robcit, és ugye ez egy Robsten sztori, és jó is ez így, de lehetne egy kis tipi tapi, vagy csókocska, valamit kis HOT. Rámozdulunk egymásra, elszabadulnak a hormonok, és ne csak Aaron részéről.

Nem mondom, hogy csalja meg Robot, de egy kis nemtudom valami lehetne.

Imádjuk Robstent, ők a tökéletes pár, így nem értem magam miért akarok egy kis csavart Aaronal, de eléggé rámozdultam a témára.

SZILEM..... Neked van fantáziád hajrá.

Na ezért sokan tuti meglincselnének, de bocsi, ez az én véleményem.

Egyszóval Team Aaron, lehet csatlakozni :DDDD

Vagy akár, bár ehhez Szil kell mert az ő sztorija én nem írhatom meg, de akár egy novi erejéig Aaron - Kris vmi kis HOT-al? Hűű de bírná a fejem, nekem vannak ötleteim, de a te szereplőid.

Szerintem másoknak is tetszenek, külön a történettől egy novella.

Mégis van elképzelés róla íme a kép: KATT

Asszem ennyi lenne, szóval imádunk Robci, de Team Aaron is vagyok (L)

8 megjegyzés:

  1. TEAM AARON!!!!!!!!!!!!
    Én konkrétan mondom azt, örülnék neki, ha valami lenne köztük! Én azt sem bánnám ha esetleg Kris megcsalná vele Robcit. Egy kis extra csavar a történetben! :)))
    Meg különben is; lehet egy ilyen pasinak hosszútávon ellenállni, mikor ennyire kedve, jószívű, önfeláldozó meg még mi minden?!!
    Hát nem nagyon hiszem. Köztük mindig is volt egyfajta furcsa kötelék, amit nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni!
    Szerintem igenis össze kellen vele jönnie Krisnek, hogy aztán ráébredjen, hogy ő igazából Robot szereti és mindig is csak őt fogja. Szóval mindennek két oldala van :)))
    Úgyhogy Team Aaron, de végére Team RobSten! :))) :DDD

    VálaszTörlés
  2. Hát ez igaz, jó lenne, hátha lesz benne egy ilyen kis csavar.

    majd kiderül.
    lehetne valami, hiszen Kris is meddig tud ellenállni egy ilyen pasinak aki odáig van érte?

    Reméljük nem sokáig és lenne egy kis izgalom.

    De igazad van a vége RobSten(L)

    VálaszTörlés
  3. Csajok!
    Nekem is tetszik az ötlet, nekem mindvégig tetszett Aaron karaktere, szerintem egy imádni való pasi:), nekem legalábbis nagyon bejön.
    Ha a történetbe nem is tudja Szil beilleszteni, bár az ő fantáziájával szerintem semmi sem lehetetlen:DDD
    akkor egy novella formájában én is szívesen olvasnám Kris és Aaron HOT sztoriját.
    Félreértés ne essék, imádom Robot, de emellett azért tetszik nekem Aaron is.
    Szóval remélem Szil kitalál nekünk valamilyen jó kis csavart, vagy egy külön novellát:D
    Puszi Judit

    VálaszTörlés
  4. Szia Lizzy! ♥
    Én csatlakozom TEAM AARON :D
    Nekem elejétől kezdve szimpatikus volt.
    Amikor volt az a vizespólós történet Krissel, már akkor pedzegettem, hogy szívesen olvasnék pl. egy Aaron szsz-et. Hát kellett Szilnek ilyen jó karaktert létrehozni ... ♥ :DDD
    Jufi

    VálaszTörlés
  5. TEAM CHUCK BASS! ♥

    Tom hogy halvány lila fogalmad sincs hoyg ki az és nem is tartozik ide... XD csak ha mindenki Team-ezik akkor én is! :DDDDDD
    puszi♥

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Nekem is az első pillanattól kezdve nagyon szimpi volt Aaron.Nem is értettem,sokan miért utálták.Számomra annyira egyértelmű volt,mivel Kris Robot szereti kizárólagosan és visszavonhatatlanul,esélye sincs Aaronnak.És igazából ő túlságosan szereti krist,nem bántaná meg,és nem lenne vele erőszakos.DE!Elképzelni sem tudom,és nem is akarom,hogy kris Aaronnal legyen!Ez annyira nem fér bele a kris és Aaron képembe!Legfeljebb Aaron álmaként tudom elképzelni ,vagy Rob rémálmaként,ez a max. Kris annyira Robhoz tartozik:bármi is történt velük megismerkedésük óta,gyakorlatilag nem csalták meg egymást.És olyan sok érzelmi viharon keresztül lettek ők kizárólagosan egymás párjai.Szóval Team Aaron vagyok,de Kris csak ne csalja meg Robot...

    VálaszTörlés
  7. Hát sziasztok!

    Team Aaron! Hiszen Szil egy álom pasit alkotott nekünk, amilyen talán nincs is! De attól még minden nő álma! Szerintem is novellába talán beleférne, a mi kis kedvenc történetünkbe csak végérvényesen belekavarna, hiszen Robstenék következetesen kitartanak egymás mellett és nem csalják meg egymást! De egy rövid szösszenetet azért úgy különbe megérne! Ez a karakter is megérdemelné a boldogságot, hiszen önzetlenségből, szeretetből, jólelkűségből 5-ösre vizsgázott! Kéne egy Kristen ikertesó a történetbe! Na így hirtelen csak ennyi! Hejhó!

    VálaszTörlés
  8. Hú hát nekem eleinte egyáltalán nem volt szimpi Aaron, aztán ahogy telt az idő, megkedveltem. Főleg a plátói és kicsit misztikus érzelmei miatt, amit Kris fele érez. Mert nem erőszakoskodik, nem áll a házassága útjába. Valahogy ez így kerek. Nem hiszem, hogy a Szil által leírt és fantasztikusan leírt! Robsten érzelmek közé beleférne egy megcsalás vagy kis "etyempetyem" Kris és Aaron közt. Annyi és annyi lehetőségük volt már, hogy másnál keressenek vígaszt, mikor hónapokig nem voltak együtt, akkor is kitarottak egymás mellett, nem bírom elképzelni, hogy ennyi idő és három gyerek után, most Aaron karjai közt kössön ki Kris, és megvallom őszintén, leginkább attól félek, hogy egy ilyen dolog, akármilyen apróságnak tűnne is (csókocska, tipi-tapi) Robot mennyire megtörné. Ne-ne, szerintem ez az éteri szerelem ez így van jól, és ezt teszi Aaront annyira szimpatikussá, amennyire kinőtte magát. Viszont azt szeretném ha ő is boldog lenne, de nem Krissel, és mivel Kris ikertesója meghalt, így ez a lehetőség is kiesik, de nekem volt eszembe, egy gyerekkori barátnő, akivel szinte testvérként nőtt fel Kris, és most valahonnan előkerül sok-sok év után (ezt Szil fantáziájára bíznám, nem hiszem, hogy féltenünk kell) és mint a Twi-ben bevésődnének Aaronnal....tudjátok abban a pillanatban felizzik a világ és csak ketten lennének. Na egy ilyen boldogságot szeretnék neki.
    Kicsit perzselőt, égetőt, ennyi megtartóztatás után. És igen erről szívesen olvasnék novellát, de akár több fejis rövid történtet is.
    Szil! Tedd őt is boldoggá, de ne Robsten kárára, vagy az ő szenvedésük árán.
    Mona

    VálaszTörlés