2011. szeptember 11., vasárnap

Pár dolog!

Sziasztok!

Mint ti is látjátok, gondolom feltűnt, hogy az utóbbi időben nem nagyon volt friss. Nem magyarázkodok, na jó talán egy kicsit :D
Elhihetitek, hogy szívesebben írnék egész nap meló helyett, de sajna ez van. És kissé gatya voltam mostanság, mint Gabó barátném mondta egyszer most voltam én is úgy, hogy meghalni se volt időm, és pihenni is muszáj volt. Ezért sem írtam mostanság, se erőm se kedvem nem volt bevallom, de ígérem igyekszek összekapni magam.

Remélem megértitek, köszönöm azoknak akik továbbra is itt lesznek. Még van pár dolgom itthon, rendrakás ez az és estére megyek éjszakára melózni, de holnap reggel ha hazaérek egy kis alvás után nekiesek és hozom a frisst.
Először ide Labyrintra, a héten mindenképp meglesz SS utolsó fejezete is, valamint elkezdem folytatni PP-t az új Twilight sztorit.
És mivel hétvégén nem leszek, ha minden jól megy pécsen leszek talin a csajokkal, így nem leszek, de vasárnap este jövök haza, hétfőn még itthon leszek így újra jönnek a frissek.
És mivel a héten vége lesz immár SS nek is, a másik három sztorira igyekszek a frissekkel ezerrel.

Annyit még mondanék Labyrinthoz, hogy kb 50 fejlis lesz ha minden igaz, meglátom mennyibe fér bele amit még elterveztem. Lehet hogy a kövivel is már kissé gonosz leszek, de mint a cím is mutatja, ez a Titkok labirintusa, de előbb utóbb mindenre fény derül, hamarosan :)

Tehát holnap friss, és köszi szépen mindenkinek akik eddig és ezután is itt lesznek! Pusszantás nektek!

Még valami. Igen, a Telihold csábítása is folytatva lesz, mindegyiket imádom, de az különösképp nagyon fontos nekem, szóval igen arra is jönnek a frissek :)

UI: Egy kis kedvcsináló :DD Imádom (LLL)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése