2012. január 22., vasárnap

A továbbiakról . . . .

Sziasztok!

Először is senki ne gondoljon rosszra :D nem hagyom abba a töriket meg ilyesmi, csak amolyan tényközlés részemről ami a továbbiakat illeti.
Ma nem is tudom, olyan világvége hangulat van nálam, agyamra ment a sok egyedül lét :D lehet, ilyenkor segít nekem az írás, meg olvasás, de ma ez sem jött be, ezért nem is lett novella fejli amit szerettem volna. Ezt sajnálom, de nem volt ma kedvem semmihez. Van ilyen :D

Szóval elég sokat gondolkoztam a továbbiakról, és még így se tiszta minden. Amit már tudok. Kezdjük akkor Labyrintal. Min azthiszem már mondtam, ebből már nincs olyan sok. Nem akarok olyan sokáig húzni, azt is említettem, hogy még egy nagyobb balhé :D lesz, én már tudom is mi(gonoszmosoly) :D szóval körülbelül az egész 50 fejlis lesz. Nagyon max ha ennyibe nem fér bele, mert összecsapni se akarom akkor 55. Szóval így számoljatok, most járunk 40-nél. Megmondom őszintén félek is kicsit ettől, nemtudom miért nekem is valahogy RS törik közül ezt állt mindig hozzám a legközelebb, és ahogy észreveszem nektek is, ezért is félek mi lesz vége lesz. Nemtudom utána fogjátok e még olvasni ha lesz valami? Meglátjuk, addig még van idő, én azért remélem hogy igen.

Szóval Labyrintal ez a helyzet. Ott vannak még a novellák. Íródik ugye az amire a legtöbb szavazat jött, nemtudom még én se pontosan hány fejezet, amennyibe belefér amit akarok nem összecsapva. És ha annak vége úgy döntöttem a többi novellát is megírom, olyan sorrendben ahogy a szavazatok érkeztek rájuk. Ezt nem töröltem a lap alja felé megtaláljátok a szavazást és láthatjátok ezután melyik lesz majd a következő, remélem lesz aki örül ennek.

Aztán ott van még Rob és Lizzy. Ez egy két dolog miatt különösen fontos nekem, főleg ami Lizzy karakterét, és életét illeti. Van benne olyan ami mondjam ki velem már megtörtént. Jól esett leírni, bár én nem jártam olyan szerencsével mint Lizzy, aki ráakadt egy Robra, de mindegy is. Annál sajnálattal látom, hogy nem nagyon érdekel senkit, tisztelet annak a pár embernek akiket igen és írni is szoktak. Sajnálom, de ott nem Kristen a lány. Aki szereti Robot az szerintem egy másik lánnyal is eltudja képzelni, hiszen ezeknek pont ez a lényege, hogy semmi köze a valósághoz hanem az ami az író fejéből kipattan. Azért remélem lesz aki megkedveli még őket.

Ma végleg legalábbis egyenlőre a PP Twilight blog zárása mellett döntöttem. Akiket érdekelt az lehet hogy látta, hogy már bezárt, és az utóbbi időben ott nemigen volt friss. Nos ez többnyire ihlethiány miatt, egyszerűen nem volt ötletem arra, nemtudom, valahogy a többire jobban, szenvedni meg nem akarok vele, talán valamelyik blog befejezése után ismét előveszem. Szóval sajnálom akik szerették és várták egyenlőre ez a helyzet.

Szóval a lényeg, egyenlőre Labyrint van, a novella és Rob és Lizzy.

A novellának ha vége jön a következő, Rob és Lizzy is lesz még egy jó ideig mivel nagyon az elején vagyunk, ha vége labyrintnak viszont akkor sem maradtok RobSten nélkül.Remélem ez azért egy jó hír.

Lehet, hogy emlékeztek van egy már meglévő RS történet a Never to be forgotten. de nem is tudom mintha az nagyon tetszett volna nektek, maga a történet vagy nemtudom. Ha valakinek más a véleménye nyugodtan írja le ide, hogy tudjam. Szóval azon gondolkozom, hogy Labyrint után amolyan Fő RS sztori az lenne, hogy azt folytatom, vagy addig agyalok még és jönne valami nagyon jó ötlet, ami nemigen volt még és abból lehetne egy jó sztori akkor az lenne. De ezen még agyalni kell, és Labyrint végéig még van idő. Meglátom még.

Nagyjából csak ennyit akartam. És mivel a héten majd megint délutános leszek(Utálom) mert ilyenkor semmi időm írni, de igyekszek mindenképpen legalább egy friss Labyrintra, Rob & Lizzyre, és a novellára is, időt még pontosan nemtudok, nem is mondok, ha már biztos lesz max akkor.

Ennyi lenne, akinek esetleg van véleménye, hozzáfűznivaló, kérdés hajrá. Pussz nektek!

8 megjegyzés:

  1. Liz,

    Én nagyon örülök, hogy folytatod a labyrinthot, a novellákat és a Lizit is. Nekem a sweet sensations volt a kedvencem eddig, mert hihetetlen feszültségeket kreáltál benne, de a labyrinthot is imádom. :) Remélem visszajön az életkedved és az ihleted, én olvasni foglak, akármit fogsz posztolni. :)

    Puszi,

    Gabi (allyhartfanfic)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, először is köszi, hát ebben a FŐŐŐ feszkó majdcsak eztán jön, de az mekkora lesz hajajj :D
      A többivel igyekszek, előfordul nálam van ilyen, hogy szar a kedvem, de igyekszek, és köszi,hogy írtál :) ♥

      Törlés
  2. Szia Liz!
    Először is a frászt hoztad rám.
    Aztán aminek örültem , hogy Labyrint még sincs olyan közel a végéhez, mint hittem.
    Aminek nem örültem, az a PP bezárása, bár nem vagy gép, és megértem hogy egyszerre írni több törit szerintem lehetetlen, de te bebizonyítottad, hogy neked még ez is sikerült.
    A Lizzys törit én nem olvasom, de ezt neked egyszer kifejtettem hogy miért.
    Viszont imádtam az NTBF. Úgyhogy ismét feldobtál a hírekkel. És amit még nagy örömmel olvastam a novellák sorsa. Én annak idején is csak sorrendet tudtam felállítani, úgyhogy ez nekem szinte egy ajándék.
    Viszont, és itt jön a telhetetlenségem és előre is bocsi érte, de van egy olyan című történeted is aminek a címe: A telihold csábítása. vele mi lesz?
    Bocsi, hogy telhetetlen vagyok, csak ezt a törit nem említetted, pedig Dereket is nagyon szeretjük.
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Hát igen, no para van még belőle. PP-t sajnálom, egyenlőre ez van, ötlet se nagyon volt arra többnyire talán azért is, de később majd meglátjuk.
      A Lizzyset tudom, és sajnálom, ez van.
      Örülök, hogy örülsz a novelláknak, igyekszek majd velük, de nekem se megy mindig minden sajna, de próbálkozok.
      A Teliholdas is egyenlőre szünetel, de szerintem majd Labyrint után, vagy amint lesz időm örülök, hogy akad aki azt is szereti :)

      Köszi szívem, puszi ♥

      Törlés
  3. NE izgulj!!!:D
    Mind a 3 történeted nagyon szuper!
    A másik 2 még "kezdetleges" ezért csak belenéztem, de ha majd több rész lesz kész majd jobban belefogok gabalyodni!!!!:D Nem akarom, hogy az elvonási tünetek jobban kiüssenek!!!:)
    Szóval ugyan úgy fogom/fogjuk olvasni a többit is és tök mindegy hogy RS vagy R+??? !!!!!!!
    Siess a kövivel!!!!!!!!!:D:D:D
    üdv
    M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszi szépen, előre is, remélem ha eljutsz oda, hogy azokat is olvasod tetszeni fognak :) Ez pedig holnap jön ha minden igaz :)

      Törlés
  4. Szia!
    Örülök, hogy megírod az összes novellát, már most nagyon várom őket, mert szívesen olvasnám mindegyiket. És majd a Never to be forgotten-t is, na meg a PP-t (ahogy te írtad).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy örülsz :) szépen sorba őket, NTBF még nem biztos, ahogy láttam az nem sokaknak jött annyira be, ha addig bekattan valami akkor lehet, hogy egy másik lesz egy új de ez még egy picit később majd Labyrint vége után!

      Törlés