2011. október 26., szerda

Egy kis segítség!

Sziasztok!

Amint látjátok tettem fel egy új szavazást.
Nem igen tudtam pasinév ügyben dűlőre jutni, ehhez kérek egy kis segítséget, nektek melyik tetszene a jobban. Nekem van egy két kedvenc, kíváncsi lennék a tiétekre, hátha egyezik a véleményünk, és a továbbiakban igen fontos lesz ez a név.

Éppen az új blogra írom a folytatást, és mégis ide jött az ötlet a továbbiakhoz. Kissé ördögiek is, na ha ezt Gabóm hallaná most hozná a baseball ütőt :D lassan kirajzolódik a fejemben a folytatást, és a közeljövőben majd immár a történet vége is, na de annyira nem szaladunk előre, lesz még itt ez az :)

Viszont annyit elárulok, valaki elfogja hagyni a törit, és kapunk helyette mást, lehet talán ehhez kell ez a név amiben a véleményetek kérem??? :)

Idővel minden kiderül, de nyugalom a végén a mi RobStenünk boldog lesz, de addig még történik ez az :) Köszönöm annak aki velem lesz a folytatásban és a végéig :)

A következő fejezetet pontosan nemtudom, még nemtom hétvégén melózok e, de a héten mindenképp ha már meglesz és hozom akkor szólok, az a biztos, azért igyekszek.

Legyetek jók addig is, és tessék szavazni :) Pusszantás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése