2011. április 10., vasárnap

Frissről!

Sziasztok!

Mint feltűnt gondolom az utóbbi időben nem nagyon volt friss. Volt egy két hét amikor kellett egy kis pihi, de azután csapott le rám az isten nyila, vagy inkább egy csomó meló.

Egy hete tudtuk meg, hogy úgy néz ki egész hónapban szó szerint éjjel nappal melózok, úgy, hogy jóformán csak aludni járok haza. Ez sajnos a frissekre is ki fog hatni, mert nincs időm írni.

Persze eszemben sincs abbahagyni ezt meg ilyesmi, szóval no para, csak időm nincs rá, de amikor tudok próbálok ha 2-3 nap alatt is, de összehozni egy egy fejlit, de az egész napos meló mellett pár órát aludni is kell.

Előreláthatólag ez lesz a hónapban, hogy nem nagyon leszek, de lesz pár szabadnapom is, amikor jönnek a fejlik és igyekszek mindig hozni valamit. Ha ennek vége akkor, pedig ha minden jól megy ismét csak egy műszakban melózok akkor ugyanúgy jönnek a frissek mint eddig. Csak egy kis türelmet kérek, akármennyire is akarom, sokszor hulla vagyok, és erre már nincs erőm. Lesznek frissek, amikor tudom hozom.

Itt volt legutoljára ezért a következő itt lesz, hétfő este ha hazaérek a hajnaltól tartól meló után megírom, ha nem is tudom befejezni, akkor kedd az már biztos. Tehát kitartás nektek is. És köszi a megértésetek, akinek nem tetszik így sajnálom, most ez van.

Pussz: Liz

4 megjegyzés:

  1. Sajnos dolgozni kell,alvas,phenes, eves meg egy kis lazitas is fontos,emberek vagyunk megertelek,csak egyvalamit igerj meg nekunk ,jo! NE TUNJ EL OROKRE! Pusz Maja

    VálaszTörlés
  2. igen én is ezt kérem!!!
    megvárunk, megértjük, szerintem sokan közülünk hasonló cipőben járnak, de kérlek, annyit ígérj meg, hogy nem fogod egyszer csak kiírni, hogy kész vége, bezárod a blogokat és nem fejezed be a történeteket. akkor bármeddig bírunk várni, amíg tudjuk érdemes....
    pihenj sokat, aztán ha tudsz írj nekünk.
    zsu

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Írtam, hogy arról szó sincs, egyiket se hagyom abba mind előbb utóbb be lesz fejezve :)
    Szal emiatt nyugi, csak egy kis ideig még kevés friss lesz, de igyekszek :)

    VálaszTörlés
  4. Lizzyke! :D
    Semmi gond, én akármeddig várok a folytatásra! :D
    Mert: Imádom!!
    Puszi: Kitti

    VálaszTörlés